Een auto kopen bij een autobedrijf in Emmen?

Ben je op zoek naar een goed adres om een auto te kopen in Emmen? Wij vinden zelf natuurlijk dat je dan het beste bij Menges & De Vries terecht kunt! Logisch dat we dat zelf vinden, maar we zetten hier een paar redenen op een rij, waardoor je er wel wellicht ook zo over gaat denken!

We verkopen vele auto’s

Niemand koopt een auto bij een adres, waarvan men denkt dat dit geen goede, betrouwbare partij is. Zoals je op onze Facebookpagina goed kunt volgen, lopen er elke week vele mensen bij ons binnen die een auto willen kopen. Niet alleen uit Emmen, maar eigenlijk uit het hele land. Allemaal mensen die vertrouwen in ons hebben. Bovendien komen heel veel klanten steeds weer bij ons voor het kopen van een andere auto, of onderhoud en reparatie.

Goede reviews

We zijn al jaren aangesloten bij de beste reviewsite voor autobedrijven: Klantenvertellen.nl Een platvorm met betrouwbare, echte reviews en al honderden klanten hebben hun ervaringen gedeeld. Wat blijkt? Iedereen die bij ons komt om een auto te kopen of voor andere diensten beveelt ons aan!

 

De laatst geplaatste reviews

778 klanten beoordelen ons met een 9.4!

Bekijk alle beoordelingen

Michael 31 mei , 2023

Perfecte service!

Ronald 25 mei , 2023

Professioneel, reageren snel, realistisch

Antal 25 mei , 2023

Professionele, duidelijke verkoper en een net autobedrijf

skikdijk 21 mei , 2023

Prima kwaliteit en betrouwbaar

Erjan & Bea 19 mei , 2023

Top mensen bij een TOP bedrijf

cjm 16 mei , 2023

Topbedrijf

Johan 16 mei , 2023

Net bedrijf.

Guido 13 mei , 2023

Hele prettige en integere mensen

Wilfred 10 mei , 2023

Snelle service

Mike 10 mei , 2023

Een echte garage!

Martin 5 mei , 2023

Klantvriendelijk.

Mark 4 mei , 2023

Vakmensen

Rinus 24 april , 2023

gewoon goed

KM 24 april , 2023

Perfecte service

Foppe & Thea 12 april , 2023

Perfect

Joop & Magda 11 april , 2023

Vriendelijk geholpen!

Jetje Ramaker 11 april , 2023

Goed en vakkundig

Annette 7 april , 2023

Goede garage, vriendelijk personeel

Martin 6 april , 2023

Top service.

Henk 1 april , 2023

Top!!!

Rudy & Bea 25 maart , 2023

prima ervaring

Vincent 24 maart , 2023

Zeer meedenkend

Hilda 23 maart , 2023

Mooie zaak, mooie auto’s

Herman 14 maart , 2023

Heldere en snelle hulp

Christian 7 maart , 2023

prima service en diensten

Bij ons gaan dingen mis!

Bij ons gaan weleens dingen mis. Vreemd om dit te zeggen? Nee, want bij geen enkel autobedrijf gaat altijd alles goed. Wij zijn ook maar mensen en een foutje is nu eenmaal snel gemaakt. Maar waar het om gaat, is dat we fouten altijd oplossen en hierbij proberen de beste oplossing voor jou als klant te kiezen.

Nu te koop in Emmen:

Dit zijn de laatste toegevoegde auto’s in onze showroom:

Makkelijk bereikbaar voor heel de gemeente Emmen

Wij zijn te vinden aan de hoofdweg (Phileas Foggstraat 90a) die door industrieterrein Bargermeer van Emmen loopt. In ons pand was tot 2018 Bo-rent gevestigd. De straat kent u wellicht van bekende bedrijven als WSG Coil Services,  Tuinbeurs, Wildkamp, Glas Solutions en de voormalige gasontzwaveling van de NAM. Deze plaats is gemakkelijk vindbaar én bereikbaar voor een groot deel van de regio. We hebben voldoende parkeerplaatsen en binnen staat de koffie/thee klaar bij onze wachtruimte met tijdschriften, actueel nieuws en vers fruit.

Niet alleen om een auto te kopen…

…maar ook voor onderhoud, chiptuning, modificaties, APK en reparatie kun je bij ons terecht. We hebben een vast team van goed geschoolde en ervaren automonteurs. Zij kunnen door hun vakkennis en de eigentijdse werkplaats met moderne apparatuur elke storing snel verhelpen.

Kennis maken!

Wat nog rest is persoonlijk kennis maken! Kom gerust eens langs en volg je gevoel: ga je bij ons in Emmen je volgende auto kopen? Wil je een bepaalde auto komen bekijken? Bel dan van tevoren zodat je zeker weet dat deze nog beschikbaar is én we alle tijd voor je inplannen.

Bekijk alle auto’s