Het besturingssysteem DSG Mechatronic

De DSG Mechatronic is het besturingssysteem van de DSG versnellingsbak. Dit belangrijke systeem zorgt voor de aansturing van de versnellingsbak. De DSG Mechatronic bestaat onder andere uit sensoren, actuatoren en solenoids. Deze onderdelen worden aangestuurd door de computer in de DSG Mechatronic, oftewel de TCU. Deze TCU verwerkt alle signalen waardoor alle onderdelen ervoor zorgen dat de juiste versnelling wordt gekozen en dat de koppeling goed kan worden gebruikt.

Problemen met de DSG Mechatronic oplossen

Je kunt problemen ervaren met het DSG Mechatronic besturingssysteem. Zie je bijvoorbeeld een pictogram van een sleutel in het dashboard? Dit kan wijzen op een probleem met het DSG Mechatronic systeem. Oplossingen voor deze problemen zijn bijvoorbeeld een reparatie of vervanging van de Mechatronic. Dankzij onze ervaring met de DSG versnellingsbak, de Mechatronic en DSG problemen, zijn wij altijd in staat om de problemen te verhelpen.

 

 

Autobedrijf Menges en De Vries; DSG specialist

Ervaar je problemen met je DSG versnellingsbak? Of wil je een DSG versnellingsbak laten onderhouden of vervangen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn vakmensen en weten precies wat er nodig is voor jouw auto.

Contact opnemen