Betrouwbare reparatie van je auto of bedrijfswagen

Door uitgebreide en jarenlange ervaring met auto reparatie kan je bij onze monteurs in Emmen terecht voor elke storing of defect aan de auto, bedrijfswagen of camper. Je krijgt altijd van tevoren een heldere offerte en mochten er onverwachte kosten zijn dan wordt dit altijd tevoren met je besproken. Onze garage is een van de best uitgeruste van Emmen met een team van ervaren en enthousiaste automonteurs!

Snel een afspraak maken?

Garantie op elke auto reparatie

Wij maken uitsluitend gebruik van materialen van topkwaliteit en dit waarborgen wij door garantie te geven op zowel de onderdelen als het arbeidsloon van de reparatie. Tevens krijg je bij het afhalen van het voertuig, na reparatie, altijd een gespecificeerde rekening mee waarop alles duidelijk is terug te vinden.

Offerte voor auto reparatie aanvragen?

Moet jouw auto gerepareerd worden en ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op via telefoon, WhatsApp of e-mail. Omschrijf je defect of gewenste reparatie zo duidelijke mogelijk en onze receptionisten zullen zo snel mogelijk een indicatie geven van de verwachtte kosten.

Neem contact op

Dé auto diagnose specialist in Emmen

Auto’s worden steeds verder uitgerust met elektronische componenten om het rijden veiliger & comfortabeler te maken. Maar ook om je voertuig zo rendabel mogelijk te laten rijden, brandstof wordt immers steeds kostbaarder! Echter is elektronica nog steeds gevoelige techniek en komt het voor er storingen worden gemeld duiden op een niet goed functionerend elektronisch component. Doordat wij beschikken over de meest uitgebreide diagnose- en testapparatuur is het voor ons mogelijk om het euvel zo snel mogelijk te verhelpen. Een auto reparatie kan sneller en tegen lagere kosten worden uitgevoerd, als snel duidelijk is wat het probleem is. Daarom is goede diagnose apparatuur zo belangrijk en hebben wij hierin flink geïnvesteerd, wij kunnen dit allemaal in onze eigen werkplaats uitvoeren.

Bosch KTS 570

Wij maken o.a. gebruik van de Bosch KTS 570 met de meest uitgebreide softwareversie welke elk kwartaal ge-update wordt. Daarnaast is er een Snap-on scan tool aanwezig voor eventuele extra analyse. Ook kunnen we voor bijna elke auto elektronische modificaties uitvoeren. In Emmen zijn wij een van de best uitgeruste garages op het gebied van auto diagnose.

Alle contactgegevens

Ervaren en goed opgeleide monteurs

Je laat natuurlijk niet iedereen aan je auto sleutelen, als deze gerepareerd moet worden. Het gaat niet alleen om een van je meest kostbare bezittingen maar ook om je veiligheid!

Bij Menges & De Vries werken in de garage meerdere monteurs met passie voor het vak. Niet alleen zijn ze goed opgeleid, er worden ook elk jaar trainingen gevolgd om de kennis up-to-date te houden. Daardoor kunnen wij ook aan hybride en elektrische auto’s werken en en voeren we ook de meest complexe en bijzondere reparaties in eigen huis uit.

Meteen bellen!

Breng & haal service

Als je niet in de gelegenheid bent zelf de auto, camper of bedrijfswagen te brengen of op te halen is het in overleg mogelijk om de auto door ons te laten ophalen of terug te brengen.

Vervangend vervoer

In overleg is het mogelijk om gebruik te maken van ons vervangend vervoer. Dit wordt als blijk van onze service kosteloos aangeboden bij auto reparaties of een onderhoudsbeurt.

Aircoservice

Ook op het gebied van aircosystemen kunnen wij je volledig van dienst zijn. Van controle & diagnose tot vervanging van componenten. Doordat wij samen werken met aircotechniek.nl kunnen wij onderdelen van het aircosysteem snel leveren en tegen schappelijke tarieven monteren. Ook het airco onderhoud voeren wij uiteraard uit.