De V-max begrenzer laten verwijderen of uitschakelen

Heb je een Audi, BMW, Volkswagen of Mercedes-Benz met een V-max begrenzer? Deze begrenzer is afgesteld op een maximumsnelheid van 250 kilometer per uur. Wil je deze begrenzer laten verwijderen? Door middel van een modificatie in je software zorgen wij ervoor dat de begrenzer wordt uitgeschakeld. En geen zorgen: we kunnen de begrenzer ook weer voor je terugplaatsen.

Zo verwijderen wij de begrenzer

We starten altijd met een diagnose en overleggen met je over de mogelijkheden. Tevreden over ons plan van aanpak? Dan gaan we voor je aan de slag. Wij kunnen de V-Max begrenzer verwijderen door simpelweg enkele aanpassingen in het motormanagementsysteem door te voeren, oftewel: door middel van chiptuning. Wil je dat we meerdere software aanpassingen combineren? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De V-max begrenzer laten verwijderen of uitschakelen?

V-max laten uitschakelen, Emmen

Wil jij af van je V-max begrenzer? Of heb je andere wensen ten aanzien van de prestaties van je auto? Onze medewerkers staan graag voor je klaar om de juiste modificaties toe te passen. Daarmee kunnen wij jouw rijcomfort flink vergroten. Neem direct contact op met autobedrijf Menges en De Vries in Emmen en verlos jezelf van je V-max begrenzer!

Meteen bellen