Occasions bij Menges & De Vries in Emmen

Altijd rijklaar & inclusief garantie!

Merk

Model

Carrosserie

Transmissie

Brandstof

Prijs

Bouwjaar

Kilometerstand

Wil je een auto komen bekijken? Bel dan even van tevoren zodat je zeker weet dat de occasion nog beschikbaar is. Zoek je iets anders maar wil je wel graag gebruik maken van onze service? Neem dan contact met ons op voor een zoekopdracht!

Interesse in een occasion?

Occasions van Menges & De Vries Emmen

Menges & De Vries in Emmen biedt buiten een professionele werkplaats ook diverse nette & goede occasions aan voor aantrekkelijke prijzen. Eind 2019 hebben we onze showroom en buitenterrein uitgebreid en sindsdien hebben we nog meer gebruikte auto’s van hoge kwaliteit te koop.

Merken en prijzen

Wij zijn een van de meest gewaardeerde allround autobedrijven in Emmen. Uit meer dan 400 klanten reviews scoren we hoger dan een 9! Wij hebben diverse merken occasions. Van Volkswagen, Audi, BMW tot Fiat, Ford en Opel. In diverse prijsklassen en altijd met zorg geselecteerd, want we willen alleen gebruikte auto’s verkopen waar we  vertrouwen in hebben!

Bel ons meteen

Interesse?

Occasion komen bekijken?

Wil je een occasion komen bekijken bij ons in Emmen? Dan is het verstandig tevoren te bellen om de beschikbaarheid van de occasion te controleren. De meeste auto’s blijven namelijk niet lang bij ons staan!

Inruilen en garantie bijkopen

Uiteraard ruilen wij jouw huidige auto ook in op een van onze occasions. Via onze WhatsApp service kan je ons gemakkelijk foto’s en informatie sturen over je huidige auto, zodat we een goed en eerlijk inruilvoorstel kunnen doen. Bij ons heb je de mogelijkheid om van onze “zo mee prijs” te profiteren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om af te leveren met een vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurt en garantie.

Staat jouw nieuwe occasion in onze showroom in Emmen?