Camperonderhoud en APK

Op vakantie met een camper geeft een uniek gevoel van vrijheid. Geen wachtrijen op een luchthaven, geen stress om op tijd onderdak te vinden en een onderbreking wanneer je daar behoefte aan hebt. Het enige nadeel: je hebt zelf de verantwoordelijkheid om veilig op de plaats van bestemming aan te komen. Onderhoud en de APK keuring van de camper zijn daarvoor de basis. Wij kunnen deze diensten perfect voor je uitvoeren.

Plan meteen camperonderhoud en/of APK

Camper APK en onderhoud

Door regelmatig onderhoud en de APK keuring te laten uitvoeren, weet je zeker dat je camper vertrouwd de weg op kan. Dat is natuurlijk de eerste vereiste voor een veilige reis. Autobedrijf Menges & De Vries in Emmen kan de APK en een onderhoudsbeurt perfect voor je uitvoeren. Met een team van ervaren monteurs werken wij dagelijks met passie en expertise aan voertuigen tot 3500 kg. APK, onderhoud en als het nodig is een reparatie: bij ons wordt het allemaal volgens de fabrieksvoorschriften uitgevoerd.

Vakantiecheck voor de camper

Als je van plan bent met de camper een grote reis te maken, is het verstandig voor de reis de camper goed te laten controleren. Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat je met een veilig gevoel de vakantie begint en voorkomt pech onderweg. Een fijn gevoel om zo op reis te gaan toch!

Contact opnemen