Wat zijn warme start problemen?

Vertoont je auto warme start problemen? Dit kun je herkennen aan het slecht aanslaan van de motor. Dit probleem komt voor bij 1.9TDI en 2.0TDI modellen van het merk Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. Een goed functionerende motor slaat direct aan. Bij warme start problemen duurt het veel langer voordat de motor start. Dit specifieke probleem komt voor als de motor warm is. Een vervelend probleem waardoor je niet op je auto kunt vertrouwen.

De oplossing voor warme start problemen

Het oplossen van warme start problemen kunnen wij voor je verhelpen door middel van een softwarematige oplossing. We hebben hiervoor een modificatie, waarmee het probleem in één klap verleden tijd is. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over of je wel weg kunt rijden.

Warme start problemen TDI laten oplossen?

Bij Autobedrijf Menges en De Vries in Emmen, lossen wij allerlei issues op zoals warme start problemen, maar ook koude start problemen en problemen met (DSG) versnellingsbakken. Wij zijn gespecialiseerd in chiptuning en kunnen ervoor zorgen dat jij meer uit je wagen haalt. Vraag ons naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak om jouw warme start probleem te verhelpen.