Autobanden voor de zomer en de winter

Zoals bijna iedereen inmiddels wel weet zijn de autobanden een van de belangrijkste auto-onderdelen om veilig de weg op te kunnen. Versleten of niet goed gemonteerde autobanden kunnen zorgen voor levensgevaarlijke situaties, zorg dus dat je banden altijd in goede conditie zijn.

Laat je autobanden controleren

Twijfel je over de staat van de banden? Kom gerust naar onze werkplaats in Emmen voor een snelle controle. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben vele jaren ervaring waardoor ons oordeel over de banden betrouwbaar is. Bij goedkeuring weet je dus dat je je geen zorgen hoeft te maken. Wanneer de banden niet meer in optimale conditie zijn kan je uiteraard zelf vervangende autobanden aanschaffen maar je kan ook profiteren van onze goede prijsafspraken met diverse leveranciers en via onze snel nieuwe banden aanschaffen en laten monteren.

Bel voor een afspraak

Levering van elk type en merk autoband

Door een uitgebreid netwerk van leveranciers kunnen wij elk merk en type autoband tegen de scherpste prijs leveren en in de meeste gevallen dezelfde dag nog.

De prijs die wij aanbieden is altijd een all-in prijs!

Dus inclusief montage, balanceren, BTW en verwijderingsbijdrage.

Benieuwd wat nieuwe banden voor uw auto kosten, of wil je graag advies? Kom dan langs in Emmen of neem vrijblijvend contact op en laat je verrassen door het aanbod en de prima prijzen.