Waarom kiezen voor een snelheidsbegrenzer?

Een snelheidsbegrenzer zorgt ervoor dat je als automobilist gedwongen wordt om een maximumsnelheid aan te houden. Hiermee voorkom je niet alleen hoge boetes, een snelheidsbegrenzer kan ook bijdragen aan de reductie van het brandstofverbruik. De besparing op de brandstof kan zelfs oplopen van 5 tot 10 procent. Daarnaast heeft een snelheidsbegrenzer een beschermende functie voor de motor en de aandrijflijn. Doordat er minder sprake zal zijn van slijtage, zul je uiteindelijk dus ook besparen op onderhoudskosten. Vooral veel bedrijven maken hier gebruik van.

Het plaatsen van een snelheidsbegrenzer

Voor het plaatsen van snelheidsbegrenzers zijn modificaties ontwikkeld, welke wij inzetten voor onze klanten. We hoeven slechts enkele aanpassingen in het motormanagement te doen om dit veilig in te stellen.

Opties bij het instellen van een snelheidsbegrenzer

Heb je interesse in een snelheidsbegrenzer? Dan kijken we graag wat je wensen zijn zodat we de snelheidsbegrenzer hier helemaal op af kunnen stemmen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven op welke snelheid je de snelheidsbegrenzer wilt in laten stellen en ook andere modificaties laten plaatsen, zoals bijvoorbeeld toerenbegrenzing.

Snelheidsbegrenzer laten plaatsen in Emmen?

Overweeg je een snelheidsbegrenzer te laten aanbrengen of wil jij een aanpassing laten doen aan je huidige instellingen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers zijn gespecialiseerde vakmensen op het gebied van chiptuning en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Contact opnemen