Problemen met de wervelkleppen van je auto?

Ervaar je problemen met de wervelkleppen, oftewel de swirl- of inlaatkleppen? Deze problemen kun je herkennen aan een storingsmelding op je dashboard of een ongebruikelijk hoog brandstofverbruik. Andere kenmerken van dit probleem zijn het schokken van de motor, problemen met de turbo regeling en foutcodes in het storingsgeheugen. Al deze kenmerken kunnen wijzen op defecte wervelkleppen. Het is belangrijk om dit probleem serieus te nemen. Doe je hier niets aan, dan kunnen de kleppen na verloop van tijd zelfs afbreken. Met grote motorschade tot gevolg.

Onze oplossing voor problemen met de wervelkleppen

Het is lang niet altijd noodzakelijk om defecte wervelkleppen te vervangen. Bij Autobedrijf Menges en De Vries in Emmen hebben we een veel betere en bovendien tijd- én kostenbesparende oplossing voor dit probleem in de vorm van een softwareaanpassing. Hierdoor hoeven we slechts enkele aanpassingen in de software door te voeren om het probleem volledig op te lossen. Hierbij zorgen we ervoor dat de software van de wervelkleppen wordt uitgeschakeld. Uiteraard is het van belang dat de kleppen mechanisch nog steeds kunnen blijven bewegen.

Dit heb ik nodig!

Modificatie voor problemen met wervelkleppen, regio Emmen

Ervaar jij problemen met de wervelkleppen van je auto? Neem dan contact met ons op. Onze vakmensen zijn zeer ervaren chiptuning specialisten en lossen vrijwel ieder probleem voor je op.

Meteen bellen!