De droom: een allround autobedrijf in Emmen

Menges & de Vries is begin 2014 gestart als allround autobedrijf in Emmen. Het bedrijf werd gestart door Stefan en Danny, twee vrienden die elkaar kenden van een autobedrijf in Klazienaveen waar beiden hebben gewerkt.

Expertise

Hoewel beiden veel plezier aan hun baan als respectievelijk automonteur en receptionist/verkoper hadden, groeide geleidelijk het verlangen om een eigen autobedrijf te beginnen.

Doordat Danny expert in autotechniek is en Stefan ook veel talent voor zijn vak heeft, was het een gouden combinatie.

Het bedrijf vond eerst onderdak bij Autobedrijf Teuben, waar de heren de werkplaats gingen runnen. Occasions verkopen was nog op kleine schaal.

Groei

Het bedrijf groeide snel en na een jaar werd automonteur Sjaak aangenomen om het vele werk beter aan te kunnen. Ook kwamen scholieren en stagiaires het team versterken, én om te leren van de ervaren vakmannen. In 2016 verhuisde autobedrijf Menges & De Vries naar een groot eigen pand aan de Phileas Foggstraat 90a. Hier groeide het bedrijf meteen verder en kwam er al snel een monteur bij en ook receptionist Anne-Wim, zodat klanten beter en sneller geholpen konden worden. Ook werd het aanbod occasions flink uitgebreid.

Uitbreiding

Omdat Bo-rent, waarmee we in het pand waren gevestigd, de deuren van de vestiging Emmen sloot, kon Menges & De Vries opnieuw uitbreiden. In 2019 werd de showroom flink vergroot en kwam er een fraai verkoopkantoor waar rustig met klanten gesproken kan worden. Ook de buitenkant van het pand werd flink aangepakt, de Bo-rent kleuren werden overgeschilderd om het autobedrijf een nog mooier aangezicht te geven. Mede-oprichter Danny verliet hetzelfde jaar het autobedrijf, waardoor er een vacature ontstond. Deze werd gelukkig goed ingevuld en zo heeft autobedrijf Menges & De Vries vandaag de dag een enthousiast team waarin expertise op het gebied van autotechniek en klantvriendelijkheid hand in hand gaan. We mogen inmiddels stellen dat wij een van de meest gewaardeerde autobedrijven in Emmen zijn, getuige de vele mooie reviews!

Het belangrijkste: we beleven er elke dag plezier aan om samen voor onze klanten klaar te staan.