Grote beurt voor de auto

Reparaties aan je auto komen altijd ongewenst en leveren kosten op wanneer je deze niet verwacht. Door de auto goed te onderhouden verklein je de kans op reparaties en pech onderweg aanzienlijk! Een grote beurt verzekert je ervan dat je veilig op weg kunt.

Plan meteen een grote beurt

Grote beurt in Emmen

Je ziet misschien op tegen de kosten van een grote beurt voor de auto, camper of bedrijfswagen. Maar als je op een onverwacht moment niet kunt rijden, of met dure reparaties wordt geconfronteerd is een grote beurt toch een aantrekkelijker alternatief. Bovendien is een grote onderhoudsbeurt te plannen. Hierdoor kan je tevoren met de kosten en vervangend vervoer rekening houden.

In Emmen kan je de grote beurt perfect laten uitvoeren bij Autobedrijf Menges & De Vries.

Plan zelf de ideale dag!

Wil je een grote onderhoudsbeurt voor de auto, camper of bedrijfswagen laten uitvoeren in Emmen? Autobedrijf Menges & De Vries is een van de toonaangevende autobedrijven in Emmen met een hoge klanttevredenheid, goed opgeleide monteurs en eerlijke kosten. Een goede keuze dus voor een goede onderhoudsbeurt, volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerd!

Neem contact met ons op zodat we in overleg een datum kunnen plannen. Je kan ook zelf in onze agenda al een datum plannen voor een grote beurt!

Afspraak plannen

Wat zeggen onze klanten?

883 klanten beoordelen ons met een 9.5!

Peter 12 april , 2024

Goede service en heel klantvriendelijk!

Mitchell 12 april , 2024

Super!

Daniël Lippold 5 april , 2024

Professioneel & eerlijk

Melissa 30 maart , 2024

Top service!

Brenda 30 maart , 2024

Er wordt goed gecommuniceerd.

Marco 28 maart , 2024

Geweldig vakmanschap, duidelijk afspraken.

Rudy & Roelie 27 maart , 2024

Super bedrijf

Gerard 26 maart , 2024

vlotte hulp

Henk & Luchien 25 maart , 2024

Super leuk, enthousiast en vakkundig bedrijf!

Barteld 25 maart , 2024

Snel en prima geholpen

Robert 14 maart , 2024

Top bedrijf

G Idema 12 maart , 2024

Erg gemakkelijk en vertrouwd

Agnes 12 maart , 2024

Zeer goed

Anne-Margreeth 2 maart , 2024

Betrouwbaar en netjes

Danny 27 februari , 2024

Goede snelle service

Roelof Koops 26 februari , 2024

Zoals altijd

Nico & Klazina 22 februari , 2024

Top!

Y. 19 februari , 2024

Begripvol

Bennie & Kinie 17 februari , 2024

zeer klantvriendelijk bedrijf

Roy 16 februari , 2024

Vriendelijk personeel en goede communicatie.

Arjan 7 februari , 2024

Top bedrijf

Henk 6 februari , 2024

Prima service.

Ad 3 februari , 2024

Prima service!

Jan 3 februari , 2024

Betrouwbaar

Timo 3 februari , 2024

prima geholpen

Onderhoud volgens fabrieksvoorschriften

Een grote beurt bij autobedrijf Menges & De Vries wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften. Hierdoor weet je zeker dat alle door de fabrikant opgegeven controlepunten worden nagelopen én behoudt je de fabrieksgarantie. Bij het vervangen van onderdelen of vloeistoffen wordt er uitsluitend met de beste kwaliteit gewerkt.

Kosten grote beurt auto

Bij een grote beurt aan een auto, camper of bedrijfswagen moeten altijd filters, vloeistoffen en kleine onderdelen worden vervangen. De kosten hiervan verschillen sterk per voertuig en daarom kunnen we geen vaste, algemene, prijs hanteren voor een grote beurt. Dat zou niet eerlijk zijn omdat voor de ene auto te hoge kosten worden berekend en voor een ander voertuig er te weinig in rekening gebracht zou worden. Als je een onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren aan je voertuig dan kan je vrijblijvend contact opnemen over de kosten. Onze medewerkers kunnen, na het stellen van enkele vragen over het voertuig, aangeven welke kosten je kunt verwachten. Uiteraard ben je volledig vrij om op dat moment (of later) te beslissen of je de grote onderhoudsbeurt wel- of niet wilt laten inplannen.

Ook hybride en elektrisch

Rijd je een hybride of elektrische auto? Ook dan kan je terecht bij Menges & De Vries. Onze monteurs hebben via het toonaangevende opleidingsinstituut AutoNiveau opleidingen gevolgd waardoor zij bevoegd zijn om ook de elektrische of hybride auto te voorzien van een onderhoudsbeurt of reparaties.