Waarom een toerenbegrenzer plaatsen?

De belangrijkste redenen om een toerenbegrenzer in je auto te laten plaatsen, zijn het verminderen van het brandstofverbruik en het reduceren van slijtage van de motor en de aandrijflijn. Met een toerenbegrenzer kun je daadwerkelijk veel brandstof besparen. Denk hierbij aan een besparing van 5 tot zelfs 10 procent! Wat betreft de slijtage van de motor en de aandrijflijn, dit wordt gerealiseerd doordat je rustiger zal rijden met een toerenbegrenzer. Rustiger rijden zorgt er namelijk voor dat je gedwongen wordt tot overschakelen, en dus minder slijtage zult veroorzaken. Naast deze grote voordelen zul je met een toerenbegrenzer ook besparen op onderhoudskosten.

Onze maatwerk werkwijze voor chiptuning

Wij hanteren altijd een persoonlijke aanpak, omdat we vinden dat we op die manier het beste resultaat kunnen bieden aan onze klanten. Denk je erover om een toerenbegrenzer te laten plaatsen? Dan kijken we graag naar jouw wensen. Wellicht wil je een begrenzing per versnelling of juist op een vaste eindsnelheid. Als we jouw wensen hebben geïnventariseerd gaan we aan de slag om jouw auto af te stellen, waarna wij je auto in topvorm aan je afleveren.

Toerenbegrenzer modificatie Emmen

Overweeg je chiptuning te laten toepassen en een toerenbegrenzer te laten programmeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze vakmensen vertellen je graag alles over onze werkwijze en kunnen je uitstekend adviseren.

Bel meteen!