Elke moderne auto beschikt over airco. Je hoeft niet meer te zitten zweten tijdens lange ritten en het autorijden is door de airco een stuk comfortabeler geworden.

Toch heeft de airco in de auto ook nadelen

Eén van de nadelen van de airco is dat deze af en toe onderhoud nodig heeft. Ook wel airco service genoemd. De airco kan namelijk onaangename geurtjes gaan verspreiden. Om dit tegen te gaan, is het verstandig de airco bijvoorbeeld jaarlijks te laten onderhouden en reinigen. Ook is het nodig om de airco te laten vullen. De gassen waarmee de lucht gekoeld wordt, kunnen opraken. Het gevolg is dat de airco de auto, camper of bedrijfswagen niet meer goed koel houdt.

Onderhoud van de airco in Emmen

Wil je bij een goed autobedrijf in Emmen het onderhoud van de airco van uw auto laten uitvoeren, dan is Menges & De Vries wellicht een goede keuze. Niet alleen hebben wij vriendelijk en goed opgeleid personeel, een uitgebreide moderne werkplaats. Ook hebben wij de volgende voordelen:

  • Mogelijkheden voor vervangend vervoer
  • Heldere prijsopgave en altijd telefonisch contact wanneer hiervan afgeweken moet worden
  • Honderden tevreden klanten
  • Goed vindbaar en mogelijkheden om wachttijd prettig door te brengen
  • Airco service voor zowel auto, camper als bedrijfswagen

Ook airco service voor bedrijfswagen en camper

Wij zijn er niet alleen voor de auto van de particulier. Ook voeren wij APK, onderhoud en reparaties uit voor campers en bedrijfsauto’s tot 3500kg. Voor diverse bedrijven in de regio onderhouden wij zelfs het gehele wagenpark!

Meer informatie of een afspraak?

Heb je een vraag over airco-onderhoud of een andere expertise die wij kunnen verzorgen? Ja kan via telefoon, e-mail of WhatsApp contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om zelf een afspraak in onze agenda te plannen voor een airco controle!

Zelf een afspraak plannen

Bel ons