Roetfilter laten reinigen door professionele vakmensen

Een roetfilter zorgt ervoor dat de roetdeeltjes uit de uitlaatgassen gefilterd worden en er zo minder schadelijke stoffen in de uitlaatgassen aanwezig zijn. Het is belangrijk dat een roetfilter schoongehouden wordt om de effectiviteit ervan te behouden.

Bij Autobedrijf Menges en De Vries werken uitsluitend medewerkers die vakkundig zijn opgeleid en daardoor in staat zijn om problemen met roetfilters te verhelpen. Dit is belangrijk, omdat een slechte reiniging of een goedkoop imitatiefilter mogelijk grote schade tot gevolg heeft. Belangrijk dus dat de werkzaamheden op professionele wijze worden uitgevoerd.

Onze werkwijze voor het reinigen van het roetfilter

Wij starten altijd met een diagnose van de problemen. Vervolgens demonteren we het roetfilter zodat we de verontreiniging goed kunnen vaststellen. De volgende stap is het regeneratieproces, gevolgd door het doorblazen van het filter. Na deze stappen plaatsen we het gereinigde roetfilter terug in je auto en voeren we een eindcontrole uit.

Meteen bellen!

Roetfilter laten reinigen in Emmen?

Door middel van speciale apparatuur reinigen wij je verstopte roetfilters. Wij reinigen zowel losse als gesloten filters. Twijfel je over wat er precies nodig is om jouw auto weer optimaal te laten rijden en de storing te verhelpen? Wij adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak bij Autobedrijf Menges en De Vries in Emmen.

Contact opnemen