Zorgeloos de weg op met je camper

Wanneer je met je camper de weg op gaat om een stukje te toeren, dan wil je natuurlijk dat je camper zuinig rijdt, maar tegelijkertijd genoeg power heeft zodat je wel lekker kunt doorrijden. Zeker als je naar het buitenland vertrekt waar je veel heuvels of zelfs bergen zult doorkruisen, is het prettig als je kunt genieten van een camper die precies doet wat jij wilt. Bij Autobedrijf Menges en De Vries zorgen we ervoor dat jouw camper optimaal is getuned, zodat je veilig en comfortabel de weg op kunt.

Afspraak maken voor campertuning?

Wat is camper tuning?

Door gebruik te maken van camper tuning, optimaliseren we je camper in verschillende opzichten. Camper tuning is voornamelijk gericht op trekkracht. We stellen de computer van de motor zo in dat je meer rijcomfort, verbeterde rijeigenschappen en een optimaal vermogensverloop zult gaan ervaren. Uiteraard kijken we ook voor je naar het brandstofverbruik en gaan we graag aan de slag met eventuele andere wensen die jij als bestuurder hebt.

Laat camper tuning uitvoeren door een betrouwbare partij

Bij een camper heb je te maken met veel specifieke kenmerken en factoren die je veelal niet zult tegenkomen bij een gewone auto. Zo is een camper vaak beladen met veel extra gewicht, en zorgt de camper zelf voor extra hoogte. Daarnaast moet ze bestand zijn tegen verschillende landschappen, zoals vlakke wegen en heuvelachtige gebieden.

Campertuning Emmen

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor campertuning? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over hoe we de prestaties van jouw camper kunnen verbeteren.

Contact opnemen