Airco onderhoud

Ook de airco in de auto of camper heeft onderhoud nodig. Wanneer dit niet gebeurd kan de airco stuk gaan en dan lopen de kosten flink op. Ook kan een airco flink vervuilen en onfris ruiken. Laat dit dus niet gebeuren en bezuinig niet op het airco onderhoud.

Laten reinigen airco

Het komt veel voor dat een camper of auto airco onfris gaat ruiken. Niet alleen is dit onprettig maar ook ongezond! De stank ontstaat namelijk door schimmels en bacteriën in het airco systeem en het is belangrijk dat dit wordt gereinigd om gezondheidsklachten te voorkomen. Wij kunnen zorgen dat de airco weer fris ruikt en schimmels geen kans krijgen.

Contact opnemen

Jaarlijkse airco servicebeurt

Wij raden aan om de airco jaarlijks te laten onderhouden. Het systeem wordt bij zo’n onderhoudsbeurt nagekeken, gereinigd, eventueel worden er filters vervangen en de airco wordt gevuld. Na de onderhoudsbeurt plakt onze monteur een sticker onder de motorkap zodat altijd duidelijk is wanneer het onderhoud is uitgevoerd en welk koelmiddel is gebruikt.

Afspraak maken voor airco onderhoud?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten of een onderhoudsbeurt voor uw auto of als je meteen een afspraak wilt maken. Tip: combineer het airco onderhoud met een grote onderhoudsbeurt en eventueel de APK keuring! Het is ook mogelijk zelf een airco controle in onze agenda in te plannen!

Plan zelf een airco controle

Airco laten vullen in Emmen

Wanneer je met je camper of auto in de regio Emmen bent, en je wilt de airco laten vullen en onderhouden dan kan je bij Autoservice Menges & Vries (bijna) altijd snel terecht. Neem meteen contact op voor een afspraak.

Contactgegevens