Heeft je auto DSG problemen?

Een brandend lampje op je dashboard, overmatig trillen of moeite met schakelen? Vervelende problemen waar je niet mee wilt blijven rijden. Voor een DSG reparatie ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden de juiste oplossingen voor DSG problemen.

DSG diagnose protocol

Tijdens deze reparaties gaan wij altijd te werk met een DSG diagnose protocol. Hierdoor krijgen wij een compleet beeld van je auto en brengen wij alle klachten in kaart. Vervolgens zetten wij de nieuwste technieken in om de problemen te verhelpen. Zo voorkomen we gelijk zoveel mogelijk dure gevolgschade en nasleep reparaties.

De verschillende DSG reparaties

Er zijn een aantal veelvoorkomende DSG reparaties die wij het meest uitvoeren. Ervaar je bijvoorbeeld vreemde trillingen en geluiden in je auto? Vaak wijst dit op een versleten koppeling. Dit probleem kunnen we oplossen door de DSG koppeling te vervangen. Ervaar je slecht schakelgedrag of slippen tijdens het rijden? Dan is het spoelen van de versnellingsbak vrijwel altijd de oplossing. Hoor je een rammelend geluid bij het stationair draaien van de motor of gaat het optrekken stoterig? Dan is de kans groot dat we het massa vliegwiel moeten vervangen.

DSG reparatie in Emmen, Drenthe

Wil je problemen laten oplossen of een DSG reparatie laten uitvoeren? Bij Autobedrijf Menges en De Vries staan specialistische medewerkers voor je klaar om aan de slag te gaan. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben veel kennis van DSG. Dus geen gerommel aan je geliefde bolide, wij leveren altijd de kwaliteit die je mag verwachten van een autobedrijf.

Contact opnemen