Auto laten repareren in Emmen?

Moet je auto worden gerepareerd? Dan wil je waarschijnlijk dat dit bij een bedrijf gebeurt waar je vertrouwen in hebt en waar een eerlijk tarief wordt gerekend. Als dit klopt, dan zijn wij wellicht de juiste autogarage voor jouw wensen. Wij hebben namelijk de volgende voordelen:

  • Wij zijn Bovag erkend
  • We hebben uit honderden klanten een beoordeling van 9+ gekregen
  • Bij ons behoudt je de fabrieksgarantie van de auto
  • We zijn goed en snel bereikbaar voor Emmen en de meeste dorpen in de omgeving
  • We zijn zeker niet de duurste en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding
  • We hebben (in overleg) diverse mogelijkheden voor vervangend vervoer
  • Goed opgeleide en gepassioneerde monteurs
  • Gebruik van de beste onderdelen en vloeistoffen en snelle levering hiervan

Hoe wij werken

Je auto laten repareren gaat bij Menges & De Vries op de volgende manier. Je neemt contact met ons op via telefoon, e-mail of via WhatsApp. Je laat ons weten wat er aan de hand is en welke auto het betreft, door het kenteken weten wij al heel veel dus dat is makkelijk. Op basis hiervan plannen we een afspraak in en zodra er meer duidelijk is, geven we een indicatie van de verwachte kosten. Als je even moet wachten op een diagnose of reparatie van de auto, kan je plaatsnemen in onze showroom. Hier hebben we wifi, tijdschriften, het nieuws op ons tv- scherm en gratis koffie/thee en fruit. In sommige gevallen is het mogelijk één van onze leenauto’s, de scooter of fiets te gebruiken. Als de kosten voor het laten repareren van de auto tegenvallen, nemen we altijd contact met je op.

Vakmensen

Je wilt na een reparatie natuurlijk weer veilig en vertrouwd op weg kunnen met de auto. Doordat onze monteurs het kennisniveau op peil houden, door regelmatig trainingen te volgen, kan je gerust zijn van de kundigheid en de betrouwbaarheid van onze mensen. Tevens werken we uitsluitend met hoge kwaliteit onderdelen en vloeistoffen, die meerdere keren per dag geleverd worden. Deze combinatie van goede monteurs én onderdelen zorgen ervoor dat je er zeker van kunt zijn dat je na het laten repareren van de auto weer veilig op weg kunt.

Vragen? Of een afspraak maken?