Chiptuning van je auto

Wil je dat de prestaties van je auto worden verbeterd? Kies dan voor chiptuning! Als chiptuning specialist in Emmen, maar ook goed bereikbaar voor Hoogeveen, zorgen wij ervoor dat jouw auto perfect wordt afgesteld, helemaal naar jouw wensen. Onze medewerkers kennen de kneepjes van het vak en zijn opgeleid om aanpassingen te doen, waarmee je de prestaties van jouw auto aanzienlijk verbetert.

Hoe werkt chiptuning?

De autofabrikant stelt de motoren van auto’s standaard af op een bepaalde waarde. De motor van je auto wordt aangestuurd door een ECU (Electronic Control Unit). Door chiptuning toe te passen zorgen we ervoor dat we de fabriekssoftware kunnen optimaliseren.

Wat kun je aanpassen met chiptuning?

Bij chiptuning wordt de ECU van de auto geoptimaliseerd. Hiermee kun je de prestaties van de auto helemaal aanpassen aan de wensen van de eigenaar. Veel voorkomende redenen voor het toepassen van chiptuning is het sneller kunnen optrekken en het veranderen van het gedrag van de auto bij het schakelen. Sommige bestuurders kiezen ervoor de auto sneller te maken, anderen kiezen ervoor om de auto zuiniger te maken. Voor Emmen en omgeving waaronder in het bijzonder Hoogeveen zijn wij dé experts in chiptuning!

Chiptuning Emmen

Wil jij jouw auto laten optimaliseren? Alles eruit halen wat erin zit? Of je auto zuiniger laten rijden? Onze chiptuning specialisten staan voor je klaar. Neem contact met ons op. Wij verzorgen chiptuning in regio Emmen, Drenthe.

Contact opnemen

Goed bereikbaar vanuit Hoogeveen

Ook voor Hoogeveen en eigenlijk heel Drenthe zijn we snel en makkelijk bereikbaar via snelweg A37 waar we vlak bij zitten! Vanuit Hoogeveen ben je in een half uurtje bij ons in Emmen, en na de tuning misschien nog wat sneller!