50 Autobedrijven in Emmen!

Heb je je weleens afgevraagd hoeveel autobedrijven er zijn in Emmen? Het zijn er meer dan 50! Dat is alleen nog maar in de plaats Emmen zelf. Als je kijkt naar de gemeente Emmen, dan komen er nog tientallen bij!

Switchen van autobedrijf

Met zoveel keuze in autobedrijven in alleen al Emmen zelf, is het vinden van een nieuw adres voor het auto-onderhoud, reparatie en apk niet zo eenvoudig.

Wanneer je al klant bent bij een bedrijf ga je waarschijnlijk niet zomaar naar een ander. De meeste mensen zijn erg trouw aan de autozaak waar zij ooit terecht zijn gekomen en gaan pas ‘switchen’ als er sprake is van een vervelend voorval, zoals te hoge kosten, gebrek aan vertrouwen, onvriendelijke behandeling of het niet kunnen oplossen van een storing.

Autobedrijven in Emmen vergelijken

Als je toch op zoek gaat naar een andere partij, heb je dus de keuze uit tientallen autobedrijven in Emmen en omgeving. Je gaat dan natuurlijk vergelijken. Welke verschillen zitten er tussen bedrijven? Enkele kenmerken die (via internet en telefonisch) zelf gemakkelijk zijn te vergelijken zijn bijvoorbeeld:

  • Aanblik van de zaak, ziet alles er netjes uit?
  • Is er een Bovag,- of andere keurmerk?
  • Heeft het bedrijf goede, en veel beoordelingen?
  • Wat zeggen mensen in je kennissenkring over autobedrijven in de regio?
  • Wat zijn de verwachtte kosten van onderhoud of reparatie (en de compleetheid van het aanbod!)
  • Heb je een goed gevoel bij hoe je wordt geholpen?

 

Het is vrij gemakkelijk om van de eerste kenmerken een voorselectie te maken van autobedrijven die aanspreken. Vervolgens kun je bij de meest aansprekende bedrijven de kosten opvragen. Daarbij heb je meteen contact en kan je dus beoordelen hoe er met jou als klant wordt gecommuniceerd. Hierdoor heb je vast en zeker een voorkeur gekregen voor een bedrijf!

Maak een keuze en ervaar

Op basis van de vergelijking hak je de knoop door en kiest voor één van de autobedrijven. Je laat daar de reparatie of het onderhoud uitvoeren of koopt er een occasion. Vervolgens zal je ervaren of de keuze juist is geweest en je de volgende keer weer naar hetzelfde bedrijf terugkeert. Is de ervaring toch tegengevallen? Dan heb je nog keuze uit tientallen andere autobedrijven in Emmen en omgeving om de volgende opdracht te laten uitvoeren.

Zijn wij de juiste keuze?

Als één van de vele autobedrijven in Emmen proberen wij onze klanten uiteraard zo goed mogelijk te helpen. Zijn wij altijd de juiste keuze? Nee, waarschijnlijk niet voor iedereen. Iedere persoon heeft zo zijn voorkeuren en ieder autobedrijf heeft zijn voor -en nadelen. Dat kan niet altijd een goede match zijn. Uiteraard hopen wij dat als jij op zoek bent naar een ander autobedrijf, je ons in overweging neemt. Wij doen dagelijks onze best om onze klanten eerlijk en goed van dienst te zijn en laten je dat graag ervaren.

Contact opnemen