DSG automaat problemen

Een DSG versnellingsbak kan je verbeterde prestaties en daardoor meer rijplezier opleveren. Maar een DSG bak kan ook voor problemen zorgen. Als jij problemen ervaart met je DSG versnellingsbak of je DSG automaat. Neem dan contact op met Autobedrijf Menges en De Vries in Emmen, Drenthe. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en tunen van DSG versnellingsbakken en kunnen ervoor zorgen dat jouw bolide optimaal wordt ingesteld én probleemloos zal rijden.

Contactgegevens

Wil je dat wij jouw DSG automaat probleem oplossen?

Problemen met de DSG automaat herkennen

Is jouw auto voorzien van een DSG automaat? Dan is het verstandig om de automaat goed in de gaten te houden om problemen te voorkomen of er in ieder geval op tijd bij te zijn. Een eerste aanwijzing van een probleem met de DSG automaat is een brandend storingslampje. Je doet er goed aan om dit lampje niet te negeren, maar om even langs te komen voor een controle. Dit kan je uiteindelijk veel geld besparen op dure reparaties.

Verschillende problemen van een DSG Automaat

Onvoorspelbaar schakelgedrag en overmatig trillen zijn bekende problemen van een DSG Automaat. Maar ook (bij)geluiden uit de versnellingsbak bij het afremmen kan wijzen op een probleem. Voel je een schokje bij het schakelen naar de zesde versnelling? Ook dat kan wijzen op een probleem met de automaat.