Kleine beurt voor auto, camper en bedrijfswagen

Is je auto nog nieuw en in goede conditie? Dan is een grote beurt wellicht nog niet nodig en kan je bij ons een kleine onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Zo weet je zeker dat je auto, camper of bedrijfswagen in uitstekende conditie blijft!

Kleine beurt in Emmen, zelf inplannen

Bij een kleine beurt worden de belangrijkste zaken aan de auto, camper of bedrijfswagen nagelopen en vervangen. Na deze kleine onderhoudsbeurt kan je er vanuit gaan dat je veilig de weg op kunt. In onze werkplaats in Emmen voeren onze ervaren en goed opgeleide monteurs elke dag onderhoud uit aan vele voertuigen.

Onderhoud met behoud fabrieksgarantie

Bij autobedrijf Menges & De Vries in Emmen wordt een kleine beurt, en elk ander onderhoud, uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften. Hierdoor weet je zeker dat het onderhoud wordt uitgevoerd zoals de fabrikant dit heeft vastgesteld. Bovendien blijft hierdoor de fabrieksgarantie behouden voor elke auto.

Plan meteen een kleine beurt

Ook hybride en elektrisch

Rijd je een hybride of elektrische auto? Ook dan kan je terecht bij Menges & De Vries. Onze monteurs hebben via het toonaangevende opleidingsinstituut AutoNiveau opleidingen gevolgd waardoor zij bevoegd zijn om ook de elektrische of hybride auto te voorzien van een onderhoudsbeurt of reparaties.