Camper reparatie in Emmen

Ook aan een camper kan een onderdeel stuk gaan door slijtage of een ongelukje. In zo’n geval wil je je camper graag laten repareren bij echte vakmensen. Je rijdt vaak grote afstanden en niets is vervelender dan een reparatie die niet goed uitgevoerd blijkt te zijn, waardoor het euvel onderweg (vaak in het buitenland) voor problemen zorgt en je bij een ‘vreemde’ garage terecht komt. De monteurs van Menges & de Vries in Emmen zijn goed opgeleid en hebben ervaring in zowel moderne campers met veel elektronica aan boord als de meer klassieke camper. Zowel diagnose als reparatie, maar ook preventief onderhoud en de APK-keuring laat je dan ook gerust over aan onze monteurs. Onze werkplaats in Emmen is perfect toegerust voor elk type camper en voor bijna elke reparatie.

Neem contact op voor een reparatie

Garantie op reparatie en onderdelen

Wij zijn aangesloten bij Bovag en voldoen aan de strenge eisen die deze brancheorganisatie aan ons stelt. Zo heb je garantie op een door ons uitgevoerde reparatie aan je camper. In het enkele geval dat een reparatie toch niet goed door onze monteurs is verholpen, heb je dus geen extra kosten. Ook gebruiken wij alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit. Dit is niet altijd het goedkoopste op het moment van de reparatie, maar bespaart op de lange termijn wel de meeste kosten. Dit omdat deze onderdelen veel langer meegaan en de kans op pech onderweg en snel terugkerende reparaties aan de camper aanzienlijk verkleinen. Met camperreparatie bij een Bovag gecertificeerd bedrijf weet je dus zeker dat je voor kwaliteit en veiligheid op de lange termijn gaat.

Kosten van een reparatie

Wanneer je camper een storing of defect heeft waardoor reparatie nodig is, dan is dat al vervelend genoeg. Dat hier dan ook onverwachte kosten uit voortvloeien helpt natuurlijk niet. Toch is het verstandig een reparatie goed en duurzaam te laten uitvoeren. In onze werkplaats in Emmen werken wij alleen op deze manier. Dat is misschien in eerste instantie niet altijd het meest goedkoop, maar uiteindelijk tóch wel, omdat een probleem niet snel terugkomt. Wanneer (door een diagnose) duidelijk is welke reparatie moet worden uitgevoerd, dan nemen we altijd contact op om de te verwachtten kosten te bespreken. Zo weet je op welk bedrag je ongeveer moet rekenen om de camper weer veilig te kunnen gebruiken. Wanneer de camper niet meteen nodig is, kun je er eventueel voor kiezen om de reparatie nog even uit te stellen, dan zijn er eerst alleen kosten voor de diagnose.

Meer voor de camper

In onze werkplaats kunnen we meer dan alleen camperreparaties uitvoeren. Ook voor het onderhoud en de APK zijn wij hét adres in Emmen en ook voor camper chiptuning kun je bij ons terecht. Door softwarematige aanpassingen in de elektronische besturing kunnen we zorgen voor extra vermogen of het besparen op brandstof. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw camper!

Contact opnemen