Wat is het ‘Geen Reactie Gaspedaal’ probleem?

Kun je je auto normaal starten, maar krijg je geen reactie van het gas als je het gaspedaal gebruikt? Dan is er waarschijnlijk sprake van het ‘Geen Reactie Gaspedaal’ probleem. Naast het feit dat het voor irritaties zorgt en je rijplezier op een negatieve manier beïnvloed, is een ‘geen reactie gaspedaal’ probleem ook erg gevaarlijk. Stel dat je auto geen reactie geeft terwijl jij wilt oversteken? Of al aan het oversteken bent? Belangrijk dus om dit probleem snel te laten verhelpen.

“Het probleem loste zichzelf op” FOUT!

We zien vaak dat het ‘Geen Reactie Gaspedaal’ probleem vanzelf ‘verdwijnt’ na een aantal keer te starten. Echter, het probleem is in de praktijk helemaal niet opgelost, wat het des te gevaarlijker maakt omdat je dan geen problemen meer zult verwachten onderweg. Zelfs wanneer je bij de vakgarage langsgaat blijkt het soms lastig om dit probleem boven tafel te krijgen, omdat er vaak geen foutcodes te zien zijn in een diagnosetest. Toch is het belangrijk om dit probleem serieus te nemen, vraag dus door en laat het er niet bij zitten!

‘Geen Reactie Gaspedaal’ laten oplossen?

De oplossing voor het ‘Geen Reactie Gaspedaal’ probleem

Bij Autobedrijf Menges en De Vries hebben we een software modificatie beschikbaar (chiptuning) die de oplossing biedt voor het ‘Geen Reactie Gaspedaal’ probleem.

We vertellen je graag over onze software oplossing. Belangrijk om te weten: ervaar jij dit probleem? Wacht dan niet met het maken van een afspraak. Bij Autobedrijf Menges en De Vries in Emmen hebben wij een oplossing in de vorm van software, die meteen werkt en gevaarlijke situaties kan voorkomen. Neem direct contact op!

Meteen bellen