Auto- en busverhuur vanuit Emmen

Heb je tijdelijk een (extra) auto nodig? Of een bus om met een groep te reizen? Spullen vervoeren? Ook dan kun je terecht bij Menges & De Vries in Emmen. In samenwerking met Oscar Autoverhuur hebben wij diverse personenauto’s, een negenpersoons bus en een verhuiswagen te huur. Deze zijn al voor één dag te huur en je bent verzekerd van een veilig, net en schoon voertuig en de beste prijs en service.

Meteen aanbod bekijken

Oscar Autoverhuur

Een nieuw en modern platform voor autoverhuur door heel Nederland, dat is Oscar Autoverhuur. Het verhuuraanbod komt van kleine bedrijven door heel Nederland, vergelijkbaar met onze locatie in Emmen. Je zoekt gemakkelijk een geschikte auto of bus in jouw eigen regio en reserveert deze snel via de website. De prijzen zijn zeer schappelijk en de voorwaarden buitengewoon goed. Al meer dan 1200 voertuigen zijn op dit moment te huur, dus ook voor jou is er een geschikte auto of bus te huur en niet alleen in Emmen, maar door heel Nederland.

Verhuisbus / Kleine vrachtauto huren

Voor een verhuizing of een nieuwe aankoop van wat grotere producten is het ideaal om gebruik te maken van onze Renault Master. Dit is een zogenaamde ‘meubelwagen’ en deze is met lift (laadklep) heel handig om meubels of andere grotere spullen gemakkelijk te vervoeren. Dit ook met name door de rechte wanden met volop mogelijkheden om spanbanden vast te zetten.

In deze kleine vrachtauto mag je met een normaal rijbewijs rijden.

Personenbus

Met een vriendengroep naar een voetbalwedstrijd? Of een dagje weg met familie of personeel? Dan huur je onze personenbus. Tot negen personen gaan mee in deze bus, die net zo gemakkelijk rijdt als een personenauto en bovendien ook nog flink wat bagageruimte heeft.

Personenauto’s

Ook gewone personenauto’s hebben we te huur in diverse formaten. Een kleine auto voor wanneer je alleen of met z’n tweeën een dagje een (extra) auto nodig hebt of een grotere gezinsauto om met meer personen comfortabel te kunnen rijden.

Hoe kan ik bij jullie huren?

Ga naar de website van Oscar Autoverhuur en reserveer gemakkelijk jouw ideale voertuig in Emmen.

Nu Bekijken