Wat is een DSG versnellingsbak?

Een DSG versnellingsbak is een ‘Direct Shift Gearbox’, oftewel een automatische versnellingsbak met meerdere koppelingen. Bij deze manier van automatisch schakelen wordt een combinatie toegepast tussen schakelen en koppelen. Hiermee kun je sneller van versnelling wisselen waardoor je een comfortabele en snellere rijervaring zult creëren. Zuiniger rijden is een ander groot voordeel van de DSG versnellingsbak. Dit uit zich in het lagere verbruik en minder uitstoot.

Problemen met een DSG versnellingsbak oplossen

Helaas ervaren sommige mensen problemen met de DSG versnellingsbak, zoals overmatig trillen en onvoorspelbaar schakelgedrag. Geen zorgen, deze problemen lossen wij graag voor je op! Als specialist in DSG versnellingsbakken weten wij precies wat de veelvoorkomende problemen zijn, en hoe we deze voor je kunnen oplossen. We kennen de DSG versnellingsbak en -software door en door en bieden altijd een professionele oplossing. Onze automonteurs zijn speciaal opgeleid om DSG versnellingsbakken te kunnen plaatsen en eventuele problemen te verhelpen.

DSG versnellingsbak repareren

Ervaar je onverhoopt problemen met je DSG versnellingsbak? Wellicht is er een bestuurbaarheid probleem of is de koppeling defect. Wat het probleem ook is, wij zijn er voor je om de versnellingsbak te repareren zodat je weer veilig en zonder problemen de weg op kunt!

DSG versnellingsbak laten plaatsen in Emmen

Wij zijn DSG specialist in Emmen, regio Drenthe. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen en ben je benieuwd naar de prestatieverbetering die een DSG versnellingsbak voor jouw auto kan maken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en welke kosten je kunt verwachten?