Wil je brandstof besparen? Ga voor Full Eco Tuning!

Word je ook vaak een beetje boos of verdrietig bij de benzinepomp? Baal je dat je steeds meer moet betalen voor brandstof? Dan is ECO Chiptuning iets voor je! Wij kunnen een softwarematige aanpassing aan je auto doen, waardoor je flink kunt besparen op je brandstofverbruik!

Wat kan er met jouw auto?

Hoe werk Eco Tuning?

Elke moderne auto wordt aangestuurd door een soort computer. Deze geeft de instructies aan de motor, waarbij er is ingesteld welke grenzen er gehanteerd worden. Deze grenzen zijn heel ruim aangehouden. De reden hiervoor is dat zelfs bij extreem misbruik van de auto deze niet stuk gaat en ruim binnen de marges blijft. Op zich natuurlijk prima, maar dit leidt er ook toe dat er meer brandstof wordt verbruikt dan nodig zou zijn. Dat is zonde van de kosten toch?

Aanpassen software

Wat wij doen, is de grenzen die in de computer van de auto staan aanpassen. Dat klinkt misschien een beetje eng, maar het is volkomen veilig deze iets aan te passen, we weten precies hoe ver we kunnen gaan om nog steeds heel veilig te kunnen rijden. De grenzen zijn namelijk voor wereldwijd gebruik ingesteld, maar in Nederland hebben we goede wegen en weinig bergen en dergelijke. Dus de grenzen zijn voor ons eigenlijk vele te ruim.

Chiptuning is goedkoper dan je denkt!

Wat ik kan besparen met Full Eco Tuning?

De meeste mensen willen chiptuning om meer vermogen uit hun auto te halen. Ook daarbij wordt de auto in bijna alle gevallen zuiniger. Maar wanneer je kiest voor FULL ECO TUNING nemen we genoegen met iets minder vermogen en sturen we volop op het verminderen van het brandstofverbruik. Precieze besparingen zijn afhankelijk van de auto en de mogelijkheden, maar er  kan wel zo’n 10% aan brandstof en dus geld worden bespaard bij de pomp! Het gaat alleen om softwareaanpassingen, dus er worden geen andere onderdelen geplaatst. Hierdoor vallen de kosten vaak ook erg mee!

Vraag een offerte aan voor Eco chiptuning!

Weten wat er met jouw auto mogelijk is op het gebied van Eco tuning? Neem via het formulier of telefoon/whatsapp contact op voor een prijsopgave voor jouw ecotuning!

Ideaal voor bedrijven!

Uiteraard wil iedereen graag zuiniger rijden en is Eco chiptuning dus voor iedereen interessant. Maar helemaal interessant is het voor bedrijven. Laten we eerlijk zijn, als de baas de brandstof betaalt, rijden de meeste mensen toch wat minder economisch. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om het hele wagenpark te laten eco-tunen. Eventueel in combinatie met beperken van de maximum snelheid of andere instellingen. Stel dat u als bedrijf tien auto’s heeft rijden en die besparen allemaal 10% op brandstof, dan rijdt er één auto gratis! Dat klinkt toch goed?

Contact opnemen