Chiptuning voor BMW

Een BMW rijd je omdat je houdt van de eigenschappen van de auto. Een wagen voor de man (of vrouw) die houdt van autorijden! BMW’s staan bekend om de goede prestaties, Duitse degelijkheid, comfort, super wegligging en ze zijn meer dan andere merken leverbaar met achterwielaandrijving.

Chiptuning verbeterd de prestaties van je BMW

Voor de BMW rijder die graag nog meer uit zijn wagen wil halen is Chiptuning een optie. Door de software aan te passen kan het vermogen van de BMW in bijna alle gevallen nog flink worden opgekrikt. Zo hebben we een BMW 420i van 184 PK naar 260(!) PK weten op te schroeven. Puur door chiptuning! We hebben het dan over 41% verhoging! Ook de koppel ging bij deze wagen flink omhoog van 270 naar 420 Newtonmeter, meer dan 50% verbetering! Als je houdt van sportief rijden met veel kracht onder het pedaal dan zijn dit resultaten die je goed kan merken!

Chiptuning is al mogelijk vanaf €395,-!

Wat is Chiptuning?

Bij chiptuning wordt alleen de software van de auto aangepast. De software is standaard zo ‘safe’ ingeregeld dat op elke type terrein (bergen, offroad) een motor ruim binnen veilige marges blijft. Deze marges zijn veilig aan te passen puur door de getallen in de software aan te passen. Mocht de aanpassing niet bevallen of wanneer de wagen terug gaat naar de dealer of verkocht wordt dan kan de aanpassing gemakkelijk worden teruggedraaid. Tuning is volkomen legaal en veilig, maar kan wel leiden tot het niet vertrekken van garantie omdat de fabrikant dit ziet als aanpassingen in hun product.

BMW tuning in Emmen

MDV Performance is hét adres in Emmen om je BMW tuning te laten uitvoeren. Uiteraard is Menges & De Vries niet exclusief met BMW chiptuning actief. Ook met Audi, Volkswagen, Seat en anderen worden geweldige resultaten behaald.

Weten wat er mogelijk is?

Klik op de button om meteen te berekenen welke vermogenswinst mogelijk is!

Wat kan er met jouw BMW?