Wat is ECU klonen?

Heb je een bedrijfsauto die door bijvoorbeeld waterschade een motormanagementprobleem vertoont? Wij kunnen dit probleem voor je oplossen! ECU klonen is een perfecte oplossing voor een defect motormanagementsysteem. Deze methode is veel voordeliger dan het vervangen van het systeem. Door gebruik te maken van ECU klonen maken we een kopie van alle data uit de ECU. Deze data zetten we over naar een andere, nieuwe of gebruikte, ECU. Hierdoor heb je geen bijkomende problemen meer, zoals aanvullende storingscodes en startblokkeringen.

ECU klonen – onze werkwijze

Wil je het defecte motormanagementsysteem laten klonen voor een zakelijke auto? Wij halen de defecte ECU bij je op en gaan voor je aan de slag. We kopiëren alle data en coderingen, en zetten dit over op een andere ECU. Dit kan zowel een nieuwe, als een gebruikte ECU zijn. Vervolgens leveren we je een goed functionerend motormanagementsysteem met alle oude data. Dankzij deze oplossing zijn de problemen met het motormanagement in korte tijd opgelost.

ECU klonen Emmen

Woon je in de omgeving Emmen? En zoek jij een gespecialiseerd autobedrijf dat je kan helpen bij het klonen van je ECU? Wij zijn hét autobedrijf van Emmen en omstreken met gespecialiseerde vakmensen voor auto tuning en ECU klonen.

Bel meteen!